Geld verdienen met betaalde enquêtes

Geld verdienen met betaalde enquêtes

Moeilijk:

Moeilijk

Tijdsinvestering:

Tijdsinvestering

Mogelijkheid om geld te verdienen:

Mogelijkheid om geld te verdienen

Mogelijke verdiensten per uur

0
EUR

Snelgeldverdienen score:

 Een fantastische manier om bij te verdienen op Snelgeldverdienen24.nl

Geld verdienen met betaalde enquêtes

Om geld bij te verdienen door online betaalde enquêtes in te vullen, is eigenlijk erg makkelijk. Voor veel mensen kan het vreemd overkomen dat je geld kan krijgen door simpelweg een betaalde enquête in te vullen, maar daar is eigenlijk een goede reden voor.

Jouw kennis en mening zijn goud waard voor moderne bedrijven, omdat de toegenomen kennis van klanten en potentiële klanten een grote steun kunnen zijn voor bedrijven. Door jou geld aan te bieden voor enquêtes kan het bedrijf zijn omzet verhogen op de lange termijn en jij kan geld bij verdienen !
Hoe online enquête websites werken

Om te beginnen met geld te verdienen via betaalde enquêtes is extreem makkelijk. Er zijn een paar enquête websites waar je al na 10 minuten geld kan verdienen door enquêtes in te vullen.

 1. Je schrijft je in bij een of meerdere aanbevolen enquête websites.
 2. Bevestig je aanmelding via e-mail (controleer je spam map als je geen e-mail hebt ontvangen)
 3. Vul je gegevens in zoals je leeftijd, geslacht en adres op het enquête portaal
 4. Ontvang betaalde enquêtes via e-mail !
 5. Verdien geld met enquêtes !

 De beste betaalde enquete bedrijven

De diverse enquete bedrijven verschillen enorm en als jij niet veel af weet over het onderwerp dan kan jij makkelijk lid worden van sites die waardeloos zijn.

Hieronder kan je een lijst zien met de beste pagina’s voor betaalde enquêtes. We hebben elk van de genoemde bedrijven getest en hebben hen een gecombineerde score gegeven die gebaseerd is op:

Gebruiksvriendelijkheid
Hoe vaak enquêtes opgestuurd worden
De hoeveelheid geld dat je kan verdienen met enquêtes van het bedrijf

Zorg er zeker voor dat je lid wordt van alle enquete bedrijven omdat je op deze manier je zoveel online enquêtes kan ontvangen als mogelijk en daarmee goed geld kan verdienen

Netwerk

Mogelijkheid om geld te verdienen

Beschrijving

Bezoek

Levert gemiddeld 1-5 euro per enquete op!Bezoek pagina
Verdien tot 3 euro per enquete!Bezoek pagina
spørreundersøkelse på nett Verdien 25 cent elke keer dat je een video advertentie bekijkt.Bezoek pagina
betalte spørreundersøkelser Betaald ongeveer 1 euro per enquete uit.Bezoek pagina
tjene penger på spørreundersøkelser Verdien tot 3 euro per enquete!Bezoek pagina

Geld verdienen met betaalde enquêtes

De top 5 bedrijven die het beste belonen

Yougov

Buitenkans om geld te verdienen:  

Yougov bestaat al meer dan 10 jaar en is een van de grootste online betaalde enquete sites. Het gebruikersplatform is heel erg fijn en gebruiksvriendelijk. De aanmelding is makkelijk en je kan meteen beginnen met geld verdienen met enquêtes.

Er zijn enorme hoeveelheden betaalde enquêtes waar je deel uit van kan maken en de online enquêtes duren niet erg lang. Je kan niet alleen geld verdienen met enquêtes, maar je kan dat ook door een vriend aan te melden, wat eenvoudig kan worden gedaan door een verwijzingslink te delen. De punten kan je uitgeven op de site, waar je mee doet met trekking van fantastische prijzen.

Een betaalde enquete betaald levert gemiddeld 100 tot 500 punten op. Dus als je dat omrekent is 1 punt 1,5 cent waard en dan is een enquete 1,5 tot 7 euro waard.

 • Betalingsmethode: Paypal, Skrill, Bank
 • Gemiddelde prijs per enquete: Tussen de 0,50 en de 1 euro.
 • Gemiddelde tijd per enquete: 5-10 min.
 • Thuispagina: Yougov
 • Lees meer over Yougov
  Zoals eerder vermeld, het onderzoeksbureau Yougov is een van de grootste bedrijven op het gebied van online betaalde enquêtes. Yougov is actief in 4 verschillende landen, wat veel mensen de mogelijkheid geeft om geld te verdienen met enquêtes invullen.
  In vergelijking met andere bedrijven die betaalde enquêtes aanbieden, heeft Yougov de hoogste beloningen. Het Yougov platform werkt door middel van een e-mail die de gebruiker ontvangt zodra er nieuwe betaalde enquêtes zijn die ingevuld moeten worden om geld te verdienen. Gemiddeld kost de online enquete maar 5 tot 10 minuten en je kan anoniem beantwoorden, als jij dat wilt, zodat je later niet door de reclame bedrijven wordt benaderd.

Survee

Buitenkans om geld te verdienen:

Survee is een extreem stabiel en in hoog aanzien staande portaal dat ongelofelijk gebruiksvriendelijk is en goede ondersteuning heeft. De gebruikers interface is erg eenvoudig en het kost je niet meer dan 2 minuten om geld te beginnen te verdienen met betaalde enquêtes.

Jij ontvangt de online enquêtes via e-mail en zij sturen ongeveer 10 keer per maand. Zoals menig ander groot enquete portaal biedt Survee naast geld voor betaalde enquêtes ook cadeau bonnen, etc. Wij rekenen dat Survee het hoogst haalbare inkomens mogelijkheid heeft van alle geteste pagina’s, omdat je al zo veel als 4 euro kan verdienen voor een kompleet ingevulde enquete.

Dus, de mogelijkheden om geld te verdienen met betaalde enquêtes zijn absoluut buitengewoon en zij hebben no-nonsense uitbetalingen. Als je niet geïnteresseerd bent om het geld te ontvangen dat je hebt verdient met betaalde enquêtes, dan kan je het verdiende geld doneren aan een goed doel.

 • Betalingsmethode: Paypal, Gavekort, Bank
 • Gemiddelde prijs per enquete: Tussen de 0,50 en de 1 euro.
 • Gemiddelde tijd per enquete: 10 min.
 • Thuispagina: Survee
 • Lees meer over Survee
  Survee is  een van de meest populaire portalen om geld te verdienen met betaalde enquêtes. Het bedrijf bevindt zich in Amerika, waar zij ook de meeste klanten vandaan halen. Zoals eerder vermeld in dit artikel, deze site biedt een van de beste mogelijkheden om geld te verdienen met enquêtes invullen

Mitpanel

Buitenkans om geld te verdienen:  

Bij Mitpanel kan je je aanmelden en beginnen met het antwoorden van betaalde enquêtes na 5 minuten. Net zoals de meeste andere enquete portalen ontvang je de meeste enquêtes via e-mail.

Normaal duurt het ongeveer tussen de 2 en 5  minuten om elke online enquete te beantwoorden en de beloning is ongeveer 0,70 cent voor elke afgeronde enquete. De eigenlijke gebruikers interface is erg recht toe rechtaan en de enquêtes die je ontvangt zijn niet bepaald ingewikkeld. Iedereen verteld dat Mitpanel een van de goede spelers is in de markt van plezierige betaalde enquêtes, goede gebruiksvriendelijkheid en goede mogelijkheden om geld te verdienen met enquêtes.

Een buitengewoon kenmerk is dat je een loterij kaartje krijgt, iedere keer als jij een enquete hebt afgerond bij Mitpanel. Dit kaartje geeft jou een nummer voor een trekking elke 3 maanden van 5000 euro.

 • Betalingsmethode: Paypal, Skrill, Bank
 • Gemiddelde prijs per enquetema: Tussen de 0,50 en de 1 euro.
 • Gemiddelde tijd per enquete: 10 min.
 • Thuispagina: Mitpanel
 • Lees meer over over Mitpanel
  Midpanel is snel een van de grootste spelers op de Europese markt geworden en daar is een goede reden voor. Gelijk vanaf de oprichting van het bedrijf in Europa hebben zij zich gefocust op de gebruiksvriendelijkheid en fantastisch beloningen. Midpanel is zeker een van de beste plekken om geld te verdienen met enquêtes!

Toluna

Buitenkans om geld te verdienen:

Dit is echt een van de fantastische pagina’s met betrekking tot betaalde enquêtes, Toluna’s stijl/interface is heel erg goed ontworpen, ziet er goed uit en is makkelijk om te navigeren.

Het is daarom erg makkelijk voor jou als panel lid om enquêtes te vinden en om over het algemeen alleen maar te beginnen met geld te verdienen met enquêtes invullen. Een erg speciaal kenmerk van Toluna is het feit dat je contact hebt met andere gebruikers op de home pagina.

Het is tegelijkertijd iets van een sociaal medium, wat het tijd besteden op het portaal erg leuk maakt. Je kan zelfs je eigen online enquete maken en deze bespreken met andere gebruikers.

 • Betalingsmethode: Paypal, gavekort
 • Gemiddelde prijs per enquete: Tussen de 0,50 en de 1 euro.
 • Gemiddelde tijd per enquete: 10 min.
 • Thuispagina: Toluna
 • Lees meer overToluna
  Een ander kenmerk dat Toluna apart zet van de rest is hun smartphone/tablet app. Je hebt simpelweg de optie om je smartphone of je tablet te gebruiken om geld te verdienen met enquêtes en je hebt dus altijd de mogelijkheid om vragen te beantwoorden. Als je een bepaald aantal punten hebt verzameld, ontvang je een cadeau bon als je betaalde enquêtes hebt afgerond.

GlobalTestMarket

Buitenkans om geld te verdienen:  

Een erg leuke en betrouwbare home pagina. Dit is een van de erg grote spelers in de markt en de mogelijkheid om geld te verdienen met enquêtes is eigenlijk erg goed. Er is een optie om het geld in contanten uit te laten betalen, wat via een geld overboeking wordt uitgevoerd naar jouw account.

De betaalde enquete duurt tussen de 1 en 4 minuten en je verdient gemiddeld 0,75 cent per enquete. Er zijn ongeveer 5 online enquêtes per dag om in te vullen

 • Betalingsmethode: Paypal, Skrill, Bank
 • Gemiddelde prijs per enquete: Tussen de 0,50 en de 1 euro.
 • Gemiddelde tijd per enquete: 10 min.
 • Thuispagina: GlobalTestMarket
 • Lees meer over GlobalTesMarket
  We ontvingen het geld na meer dan anderhalve week, nadat wij daarom hadden gevraagd, dat is een redelijke tijdsduur. Het is betrekkelijk eenvoudig om geld te verdienen met enquêtes bij Globaltestmarket en dat is ook de reden waarom wij hen aanbevelen als een van de beste plekken om geld te verdienen met betaalde enquêtes.

Geld verdienen met betaalde enquêtes

Hoeveel kan je verdienen met online betaalde enquêtes?

Hierbij willen we nadrukkelijk benadrukken dat jij er niet rijk mee zal worden via geld verdienen met het invullen van enquêtes. Het is mogelijk om een degelijk extra inkomen aan te maken wanneer je geld verdient met enquêtes, want het enige wat het vereist is dat jij je mening kenbaar maakt.

Geld verdienen met betaalde enquêtesOnze expert op dit terrein, Anton, heeft een record bedrag van 116 euro verdient in een maand, maar de meeste maanden verdient hij ongeveer 90 euro als hij geld verdient met het invullen van enquêtes.

Geld verdienen met het invullen van enquêtes kan een goed inkomen vormen en als je slechts een paar minuten per dag er aan besteedt en je verdient 3 euro per dag, dan kan je 90 euro in een maand gaan verdienen !

Belangrijke tips als je geld gaat verdienen met betaalde enquêtes

Voordat je begint geld te verdienen met online enquêtes zijn er paar belangrijke zaken die je moet weten.

Goede tip bij betaalde enquêtes:

Door een speciale e-mail adres aan te maken die alleen voor online enquêtes wordt gebruikt, behoudt je een erg goed overzicht van de enquêtes, tegelijkertijd voorkom je dat je privé e-mail zal worden overstroomd.

Als je geld gaat verdienen met enquêtes invullen, wordt het aanbevolen om een Gmail account aan te maken of een Live mail account, geheel gratis en voor niets en zij zijn beiden goede alternatieven.

Bepaalde enquete bedrijven versturen jou de enquêtes niet exclusief via e-mail. Op veel van de hoofdpagina’s van de bedrijven kan je extra online enquêtes vinden waarmee je een beetje extra geld kan verdienen.

We raden je aan om minstens eens per week te zoeken naar betaalde enquêtes als je goed geld wilt verdienen met enquêtes invullen.

Hoe meer jij je aanmeldt bij aanbevolen enquete portalen, hoe meer betaalde enquêtes je zal ontvangen, waardoor je meer geld verdient met enquêtes.

Wij raden je daarom aan dat jij je aanmeldt bij alle aanbevolen online enquêtes websites, omdat je op deze manier het meeste geld kan verdienen.

Voor websites die wij niet aanbevelen, houdt rekening met het volgende:

De verschillende portalen hebben normaal een minimum bedrag waarbij men het geld gaat uitbetalen dat jij hebt verdient met enquêtes. Zorg er voor dat jij jouw geld opneemt zodra het minimum uitbetaal bedrag is bereikt ! Het zou jammer zijn om geld te verdienen met enquêtes, alleen maar om het later weer te verliezen, als je een tijdje bezig bent.

Waar geld is, daar zijn bijna altijd oplichters. Er zijn heel veel compleet legale betaalde enquete bedrijven, maar er zijn ook veel oplichters.

Als jou wordt verteld dat je meer dan 30 euro kan verdienen met een online enquete of dat je een auto kan winnen bijvoorbeeld, dan is de kans op oplichting groot. Als jij geld wilt verdienen met online enquêtes, dan raden wij je aan te blijven bij de lijst van enquete bedrijven die hier op Snelgeldverdienen24.nl zijn vermeld.

Om er zeker van te zijn dat je ook daadwerkelijk gecompenseerd zal worden voor alle betaalde enquêtes die je hebt afgerond, raden wij je aan om een soort log bestand bij te houden van alle afgeronde enquêtes. Als je geld verdient met enquêtes, dan kan het lastig zijn om een compleet overzicht te houden van alle enquêtes die je hebt afgerond.

Maak een screenshot van de afgeronde betaalde enquete, schrijf de naam van de enquete op en maak een notitie er van hoeveel je er mee hoort te verdienen.

Helaas hebben sommige online enquete sites de neiging om een heel klein beetje te sjoemelen met de cijfers. Als jij geld verdient met enquêtes invullen dan kom je soms bedrijven tegen die er mee weg proberen te komen met het niet uitbetalen aan jou. Als jij je bedrogen voelt, laat het er dan niet bij neerzitten. Begin meteen door contact op te nemen met het online enquete bedrijf. Als jij niet een bevredigend antwoord van hen ontvangt, ga dan naar sociale media zoals bijvoorbeeld Facebook en Twitter en vertel mensen over jouw ervaring. Praktijk wijst uit dat dit vaak de beste oplossing is voor problemen als onvolledige uitbetaling of helemaal geen uitbetaling.

Mogelijk zal jij gevraagd worden om geld te betalen om je aan te melden voor betaalde enquêtes, jij moet hier niet op in gaan ! Alle legale enquete bedrijven versturen en bieden lidmaatschappen aan die geheel gratis zijn. Het zou ook erg raar zijn als jij geld had moeten betalen om geld te verdienen met enquêtes invullen.

Wie zit hier achter?

Mijn naam is Kalle en ik heb werkelijk elke manier getest om online geld te verdienen

Alf-jensen

Joran Nijssen Oprichter van de site