Test producten om geld te verdienen

Test producten om geld te verdienen

Moeilijk:

Moeilijk

Mogelijkheid om geld te verdienen:

Mogelijkheid om geld te verdienen

Tijdsinvestering:

Tijdsinvestering

Gem. uitbetaling per uur

0
EUR.

Snelgeldverdienen score:

 Krijg spullen gratis toegestuurd en ontvang geld voor het testen van deze producten. Klinkt als een droombaan? Zeker weten! Lees verder en ontdek hoe deze baan van u kan zijn.

Laat dingen gratis naar je toe sturen en verdien geld om deze te gaan testen. Klinkt dat als een droombaan? Dat is het zeker! Lees hier meer er over en kom er achter hoe jij het ook kan gaan doen.

Vooral als student kunt u vaak wel een extraatje gebruiken en is de studie vaak moeilijk te combineren met een baan. Maar gelukkig is er een andere manier!! Meerdere bedrijven zijn bereid te betalen voor gebruiker die hun producten testen – lees verder en leer hierover.

In dit artikel vindt u:

 • Een introductie over het testen van producten
 • Een beschrijving van wat u kunt verwachten te ontvangen voor uw diensten
 • De beste sites en bedrijven voor het testen van producten
 • Enkele tips en trucs

Een introductie voor het testen van producten

Er zijn bedrijven die bereid zijn om u te belonen voor het testen en beoordelen van hun producten. Zij zullen hun producten gratis opsturen in ruil voor uw feedback (producten die u later online kunt verkopen) of ze betalen u contant geld. Sommige van de websites vragen u om  ze te bekijken via verschillende sociale media, en dit is ook een manier om geld te verdienen op Facebook, Instagram of Twitter.

Bij Snelgeldverdienen24.nl vindt u een heleboel artikels over  extra geld verdienen. In deze gids zullen wij u alles vertellen over het testen van producten.

Wat kunt u verwachten te ontvangen?

Er is geen garantie voor contante betaling – eigenlijk is het meer geluk. Maar is het dan nog steeds de moeite waard? Als uitgangspunt Ja. De taak is eenvoudig en u zult altijd iets van waarde ontvangen. Enkele voorbeelden van wat u zou kunnen ontvangen voor uw diensten:

 • Coupons voor winkels, websites
 • Gadgets (Apple, Samsung, …)
 • Voedsel en dranken (NB limited edition)
 • Cosmetica en toiletartikelen
 • Boeken en tijdschriften
 • Kleding en schoenen
 • Cash

Het is de moeite waard om op te noemen, hoewel u niet per se gegarandeerd gekozen zal worden. Er zijn duizenden gebruikers, en natuurlijk kunnen bedrijven het niet veroorloven om iedereen producten te sturen. Maar als u het niet eens probeert krijgt u zeker niks!

Goede sites om producten te testen

Om in aanmerking als te komen als tester moet u zich aanmelden bij een van de websites die dit aanbiedt. Er is veel om uit te kiezen en er komt steeds meer bij.. Snelgeldverdienen24.nl heeft 5 betrouwbaare websites gevonden.

uk.Toluna.com


Dit is waarschijnlijk de beste plek om producten te ontvangen voor uw mening. U maakt gewoon een profiel aan en dan kunt u beginnen met testen of het invullen van enquêtes. Toluna is ook een van de aanbevolen bedrijven om  u aan te melden wanneer u geld wilt verdienen met enquêtes.

Hoe u het doet: Als u naar de “testen” sectie gaat heeft u de mogelijkheid om  een tester voor diverse producten te worden. Als u wordt gekozen zal het product worden verzonden naar uw huis. Het enige wat u hoeft te doen is het product te testen waarna u een enquête invult over wat u van het product vindt. Als beloning mag u het product houden.

Voorbeelden van producten: Het assortiment verandert de hele tijd maar produkten die u vaak tegen zult komen zijn douche gel, tandpasta en andere vormen van cosmetica.

Uw kansen om  gekozen te worden als testpersoon: Normaal gesproken zijn er zo’n 200-500 proefpersonen nodig die willekeurig gekozen worden.


User testing

Dit is een super coole site die u betaalt voor het beoordelen van websites. u test geen echte producten maar beoordeelt verschillende soorten websites.

Hoe u het doet: Wanneer u een profiel aanmaakt krijgt u de vraag om een beoordeling te schrijven. Als deze goedgekeurd wordt zult u hierna van tijd tot tijd websites toegestuurd krijgen om te beoordelen.

Voor elke website die u beoordeelt ontvangt u 10 dollar op uw  Paypal (Het duurt 20 minuten om een beoordeling te maken)

Voorbeelden van producten: alleen websites.

Uw  kansen om gekozen te worden als testpersoon: u moet een test beoordeling insturen om  een testpersoon te worden maar slechts 1% wordt afgewezen.


Pinecone

Een hele betrouwbare site en één van de best betalende. Helaas komen er niet zo aak uitnodigingen om dingen te testen.

Hoe u het doet: u maakt gewoon een profiel waarna u in staat bent om  enquêtes in te vullen en producten te testen.

Voorbeelden van producten: Cosmetica, voedsel, dranken enz.

Uw kansen om  gekozen te worden als testpersoon: Het aantal producten die moeten worden getest is iets lager dan op de andere websites. Maar ook zijn er niet zo veel proefpersonen om  mee te concurreren…


Ipsos

Eén van Engeland’s grootste sites binnen marktonderzoek. Ze zijn meer dan bereid om u te betaalen voor uw mening.

Hoe u het doet: Het is het invullen van enquêtes met betrekking tot diverse producten of over uw eigen koopgedrag. Soms sturen ze producten op om de enquêtes in te vullen over die producten.

Voorbeelden van producten: ???

Uw kansen op gekozen worden als test persoon: Slechts zelden krijg sturen ze test producten, maar wat u betaald krijgt voor het invullen van diverse enquêtes is zeker de moeite waard.


Producttesting.uk.com

Deze site biedt een breed scala van producten aan  met alles van gadgets tot cosmetica tot weekendtrips.

Hoe doet u het: ???

Voorbeelden van producten: iPhone 5s, iPads, TV, cosmetica, weekend trips etc.

Uw  kansen op het gekozen worden als testpersoon: Net als bij de andere sites is er een beperkte behoefte aan testpersonen, en deze personen worden willekeurig gekozen.

Goed om te weten

Wees bewust van uw kansen

Het zou zeker mooi zijn als alle producten die u kiest direct naar uw mailbox worden gestuurd. Helaas werken de meeste bedrijven binnen een budget dat het aantal proefpersonen beperkt. Omdat er vaak duizenden aanvragers zijn voor elk product zult u natuurlijk niet elke keer gekozen worden.

Wees selectief over welke producten u aanvraagt

U kunt u snel laten meeslepen en u aanmelden voor alles. Maar denk op dat moment na of u echt geinteresseerd bent in een product dat. Zo nee, verspil u tijd dan niet maar in plaats daarvan blijf zoektocht naar producten die uw ineresse hebben.

Vergeet nooit om  feedback te geven!

In werkelijkheid is er niemand die u wat kunt doen als u na ontvangst van een product geen recenssie schrijft. Maar als u gekozen wilt blijven worden als proefpersoon onthoudt dan altijd OM DE PRODUCTEN TE BEOORDELEN. Met tal van proefpersonen die zich aanmelden, zult u snel vervangen worden wanneer u niet aan de regels voldoet.

Opvolgen

Als u een profiel aanmaakt en daarna nooit meer terug keert naar de site zult u waarschijnlijk nooit producten ontvangen om te testen. In plaats daarvan kunt u regelmatig terug keren en controleren welke nieuwe producten er zin. Proefpersonen met een bevredigend profiel, en die hebben aangetoond dat ze trouwe testers zijn, hebben een grotere kans op het krijgen van de nieuwe producten.

Maak een aparte e-mail

Als u wilt voorkomen dat de emails in uw spambox  terecht komen, maak dan een nieuw email adres aan voor uw test websites. Dit kan ook een voordeel zijn als u een aantal nieuwe sites wilt proberen maar niet helemaal zeker weet of ze betrouwbaar zijn.

Testpersoon worden klinkt misschien een beetje te mooi om  waar te zijn maar de sites die Snelgeldverdienen hier heeft gevonden zijn echt. Als u laat zien dat u een betrouware testpersoon bent zullen bedrijven u graag producten sturen.

Wie zit hier achter?

Mijn naam is Kalle en ik heb werkelijk elke manier getest om online geld te verdienen

Alf-jensen

Joran Nijssen Oprichter van de site